Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tebirkes (de go´e gamle)

Tebirkes (de go´e gamle), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jane

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.smeltet smør
1 dl.mælk
50 g.gær
1 æg
0.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
125 g.kvarg natural eller hytteost
6 dl.hvedemel (350 gram)
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Bland smør og mælk. Rør gæren i og tilsæt de øvrige ingredienser ælt godt.

Rul dejen ud ca. 20x65 cm. Fold dejen så der bliver 3 lag og pensel "midten" med æg, inden den sidste side bliver foldet over. Pensel igen med æg, og strø birkes på.

Del dejen i 12 og lad dem hæve cirka 30 min, og bag derefter i varm ovn ved 220 grader i cirka 12-15 minutter.

Tips:

Tebirkes er velegnede til frysning, og det tager 5 minutter at blande dejen, og man får et super resultat :O)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (22 stemmer)

Opskriften er vist 18075 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitte  -  2016-06-14 12:21:31
Smager mest af en god blød brødbolle/tebolle


Trine  -  2009-10-12 19:05:13
De er super nemme at lave - smager dejligt... Helt sikkert et hit ved fødselsdagen!