hakket oksekød 8-10% fedt400 g. hakket oksekød 8-10% fedt
2
røde peberfrugter uden frøstol i små strimler2 røde peberfrugter uden frøstol i små strimler
1
ds.
majs1 ds. majs
6
porrer snittet i 1cm tykke skiver6 porrer snittet i 1cm tykke skiver
1.5
l.
vand1.5 l. vand
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1
spsk.
paprika1 spsk. paprika
1
rød frisk chili uden frøstol finthakket1 rød frisk chili uden frøstol finthakket
3
okse bouillonterninger3 okse bouillonterninger
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Når kødet har taget farve tilsættes paprika og hvidløg under omrøring. Porrerne renses og skæres i 1 cm tykke skiver. Porrer, peberfrugt, majs og chili tilsættes sammen med vand og bouillonterninger. Lad suppen simrer i 20 minutter og smag til med salt og peber. Serveres med groft hvidt brød.
Tips:
Mange tør ikke og lave denne suppe når de høre ordet chili.
Men det skal så hertil siges at, suppen er ikke stærk ligesom chili.
Den har en kraftig smag, men det er ligeså meget kraften fra de andre ingredienser.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(22 stemmer)
Opskriften er vist 27980 gange, og udskrevet 986 gange.
Kommentarer
Frederik - 2010-02-01 16:54:10 God Suppe! Dejligt at der er én mexikansk suppe der består af andet end fløde
mlay - 2009-11-02 08:08:15 Mexicansk chilisuppe og endda næsten uden chile. En flad omgang og udn anerkendelse fra vores mexicanske venner
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider