Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mexikansk chilisuppe

Mexikansk chilisuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Kenneth

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket oksekød 8-10% fedt
2 røde peberfrugter uden frøstol i små strimler
1 ds.majs
6 porrer snittet i 1cm tykke skiver
1.5 l.vand
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.paprika
1 rød frisk chili uden frøstol finthakket
3 okse bouillonterninger
2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Når kødet har taget farve tilsættes paprika og hvidløg under omrøring. Porrerne renses og skæres i 1 cm tykke skiver. Porrer, peberfrugt, majs og chili tilsættes sammen med vand og bouillonterninger. Lad suppen simrer i 20 minutter og smag til med salt og peber. Serveres med groft hvidt brød.

Tips:

Mange tør ikke og lave denne suppe når de høre ordet chili. Men det skal så hertil siges at, suppen er ikke stærk ligesom chili. Den har en kraftig smag, men det er ligeså meget kraften fra de andre ingredienser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 26193 gange,
og udskrevet 943 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frederik  -  2010-02-01 16:54:10
God Suppe! Dejligt at der er én mexikansk suppe der består af andet end fløde


mlay  -  2009-11-02 08:08:15
Mexicansk chilisuppe og endda næsten uden chile. En flad omgang og udn anerkendelse fra vores mexicanske venner