Italiensk muslingesuppe
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Sisse Indsendt : Red : |
|
|
Muslingerne renses og ses efter. De dampes 3-4 minutter i hvidvinen tilsat perberkorn, løg og hvidløg i grove stykker samt de grove stilke fra persillen. Muslingerne tages op og ses efter - dem der ikke har åbnet sig kasseres. De pæneste tages fra og befries for den ene skal - resten tages ud af begge skaller.
Suppen sies og kommes tilbage i gryden sammen med piskefløden. Dåsetomaterne dryppes af i en sigte og tilsættes. Simrer i 5 minutter og smages til med salt, peber og evt et par dråber sirup (eller lidt sukker)hvorefter muslinger, halverede tomater og hakket persille tilsættes.
Serveres i dybe tallerkner med godt brød til. MUMS
Tips: En god hvidvin til suppen kunne være en Lindemanns. |
|
Opskriften er vist 33549 gange,
og udskrevet 809 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer HelleElena - 2010-10-27 09:03:53 En god, enkel ret, men jeg ville aldrig bruge dåsetomater, som altid har en underlig metallisk smag, der kan gå an i kraftige sauce, men ikke her. Fjern også skind og kerner. Begge dele gør suppen bitter. At friske tomater giver mere arbejde opvejes af smagen. - Jeg bor i Italien, og selv når jeg anvender dåsetomater, kommer jeg altid et par friske tomater i saucen, også i kødsauce. De gør en forskel! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne