Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tun i pasta

Tun i pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tun i vand
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 dl.okseboullion (oksetern opløst)
1 stort løg
2 fedhvidløg
0.5 tsk.knust chili
2 spsk.creme fraiche
1 spsk.olie til stegning
 
Opskrift:
kom olien i en gryde og steg de snittede løg til de er klare , kom de snittede peberfrugter i sammen med tunen , og de fint hakkede hvidløg og chilien.

kog okseterningen i en seperat gyde og hæld de 2 dl over i en gryden med tunen og kog det hele i ca 20 minutter.

når det har kogt kommes creme frachien i og smages til med lidt salt .kog hvilken som helst pasta og kom tunen oven på den afdryppede pasta (ligesom pasta og kødsovs )


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8984 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Selin  -  2011-01-13 09:13:17
Lige det jeg sögte, smager fantastisk.