Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemme lavet pizza

Hjemme lavet pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : kristoffer på 14 år

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 dl.mælk
1 dl.vand
1 spsk.olie
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
500 g.hvedemel
 
 Sovs:
1 ds.hakkede tomater
 en smule mel (for at gøre sovsen til en tykkere substans)
1 tsk.oregono
 ost og kød efter eget ønske
 
Opskrift:
dej:
mælk og vand lunes. gæren røres i. olie,salt,sukker og mel blandes i det æltes til en smidig dej. den stilles til hævning i 2 timer ½time stuetemp - 1½ i køleskabet

sovs:
sigt tomaterne (kun saften bruges9 bland oregano i og bland mel i intil det bliver til en passende substans. og der efter blander man tomat purè i (sørg for der ikke er klumper i) hvis sovsen bliver for tyk så held lidt vand i


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (63 stemmer)

Opskriften er vist 38412 gange,
og udskrevet 611 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Carsten  -  2012-07-14 14:48:54
Hvordan kan en dej hæve uden gær eller andet hævemiddel ? Sludder og vrøvl skriv venligst jeres opskrifter korrekt.

  -  2011-04-20 09:42:32
der skal ikke gære ost på

  -  2010-08-05 12:42:09
hvor meget gær skal der i ????

  -  2010-05-28 18:43:53
Hvor lang tid skal den have i ovnen?

ClaudioX  -  2010-05-24 17:21:00
Lad være med at lave sovsen det er helt forkert at putte mel i. og det gør man iøvrigt ikke i italien eller andre steder. purer thomat dåsen med en tomat pure - så bliver det rigtigt..

  -  2010-01-29 18:36:24
prover den haber den er god

pia  -  2009-10-22 12:38:25
hvor meget gær skal der bruges

Vibeke  -  2008-02-10 13:56:19
Hvor meget gær skal man bruge???

Mona  -  2007-05-27 11:05:28
Hvor meget gær skal man bruge?

mette jørgensen  -  2007-04-01 22:19:27
god opskrift

  -  2007-01-18 16:39:13
skal der 1 eller 2 kg gær i?

den glade pizza bager  -  2006-12-07 18:32:03
rigtig rigtig god pizza nem at lave bliver lige så god hvis man kun lader den hæve en halv time ved stuetemp. så tar den ikk så lang tid at lave...

  -  0000-00-00 00:00:00
sej opskrifte

venke  -  0000-00-00 00:00:00
en god pizza nem at lave men det tager lang tid at lave