Chokolademoussetærte 02

Chokolademoussetærte 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Laffe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
200 g.mandler
2 dl.Mørk Muscovadoråsukker
2 æg
1 appelsin revet skal heraf
 
 Fyld:
 Chokoladeousse
200 g.hvid chokolade
3 dl.piskefløde
3 æggeblommer
 
 Pynt:
 Frugt og/eller bær
 
Opskrift:
Smør en rund kageform, og drys den med rasp., ca. 24 cm i diameter, med aftagelig kant. Sæt ovnen på 175°.

Hak mandlerne fint. Pisk æg og Muscovadoråsukker let og luftigt. Bland de hakkede mandler og appelsinskallen i. Hæld dejen i formen, og bag den på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter. Lad tærten afkøle I formen, inden den løsnes.

Smelt chokoladen over et vandbad. Bland æggeblommerne og 1 dl af fløden i en kasserolle, og kog under omrøring, til blandingen er jævnet. Lad blandingen afkøle.

Bland den smeltede chokolade med den kolde æggecreme. Pisk den resterende fløde, og vend den i dejen.

Læg kagen på et serveringsfad, og læg kanten på formen rundt om bunden. Bred moussen ud på bunden. Stil i køleskabet indtil servering. Fjern formen, og pynt med frugt og/eller bær.





karakterer:
Opskriften er vist 14170 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-26 09:41:48
Når man skal piske resten af fløden, betyder det så at det skal piskes til flødeskum?