Peberlaks (Graved laks)

Peberlaks (Graved laks), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.fileter af laks/regnbueørred
1.5 spsk.groft havsalt
1 spsk.Hermesetas Dryslet
2 tsk.knust hvid peber
0.5 dl.finklippet dild
 
 
Opskrift:
Læg fisken på et stykke bagepapir. Strø groft havsalt, Hermesetas Dryslet, knust hvid peber og fintklippet dild over. Pak fisken ind i bagepapir, læg den i et let pres og lad den stå koldt i et døgn inden servering. Skær fisken i tynde skiver mad en skarp kniv før servering.


karakterer:
Opskriften er vist 16558 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Dortebsj  -  2009-01-01 21:51:43
Husk at fisken skal have været frosset ned i et par døgn før tilberedning,- da den jo i princippet er "rå"

Peter Andersen, Tyskland  -  2007-11-06 16:42:21
der mangler lidt sukker og to døgn er bedrer

bitten  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker