Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peberlaks (Graved laks)

Peberlaks (Graved laks), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.fileter af laks/regnbueørred
1 1/2 spsk.groft havsalt
1 spsk.Hermesetas Dryslet
2 tsk.knust hvid peber
1/2 dl.finklippet dild
 
 


Opskrift:

Læg fisken på et stykke bagepapir. Strø groft havsalt, Hermesetas Dryslet, knust hvid peber og fintklippet dild over. Pak fisken ind i bagepapir, læg den i et let pres og lad den stå koldt i et døgn inden servering. Skær fisken i tynde skiver mad en skarp kniv før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14563 gange,
og udskrevet 302 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dortebsj  -  2009-01-01 21:51:43
Husk at fisken skal have været frosset ned i et par døgn før tilberedning,- da den jo i princippet er "rå"


Peter Andersen, Tyskland  -  2007-11-06 16:42:21
der mangler lidt sukker og to døgn er bedrer


bitten  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker