Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grove horn med skinke og ost

Grove horn med skinke og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lillian

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.mælk
0.5 tsk.sukker
1 tsk.salt
100 g.fuldkornshvedemel
400 g.hvedemel
 
200 g.god revet ost
150 g.skinkestrimler
 
 Pensling:
 Æg
 
 Pynt:
 Nigellafrø
 
Opskrift:
Gæren opløses i mælken med salt og sukker. Fuldkornsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver tildækket i 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 3 lige store stykker. Disse udrulles til cirkler, der hver skæres i 6 trekanter, således at der bliver 18 trekanter ialt. Fordel revet ost og skinke på trekanterne og rul dem sammen til horn fra den lange ende. Læg hornene med spidsen nedad på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve ½ time. Pensl med æg og drys med nigellafrø. Hornene bages ved 180 grader i 15-20 minutter til de er pænt gyldne. Afkøler på bagerist.

Tips:

Nigellafrø er det samme som Jomfru i det grønne. Hornene er lækre at tage med i madpakken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (46 stemmer)

Opskriften er vist 23112 gange,
og udskrevet 708 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-11-06 13:44:49
Jeg kommer også finthakket rød peberfrugt i. Det giver en dejlig smag.

Bagekonen  -  2016-10-21 16:15:20
De smager super godt, tak for en god opskrift. Tager dog 50 gram gær i, og på hornene tager jeg solsikkekerner og sesamsfrø i.

  -  2013-07-18 12:49:27
skal mælken lunes til gæren

Lasse  -  2012-04-10 16:15:12
Det er verdens beste grov horn