Jannes tunsalat med ishavsrogn

Jannes tunsalat med ishavsrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Janne

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 ds.tun i vand
5-6 spsk.cremefraiche
3-4 tsk.ishavsrogn (rød)
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
dræn de 2 dåser tun og put kødet i en skål. brug en gaffel til at dele det med.

tilsæt cremefraiche til den har en blød og cremet konsistens. tilsæt derefter ishavsrognen. Citron og salt og peber tilsættes efter smag. Velbekomme

Tips:

smøres på et stykke toastbrød i et godt lag. Et blad salat under smager dejligt


karakterer:
Opskriften er vist 11233 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu