| |
|
Chokoladebudding
Chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Mælk (ca. 1 dl.), æg, sukker, kakao og maizena røres til jævning.
Resten af mælken koges.
Jævningen piskes i mælken.
Der piskes hele tiden, mens buddingen får et opkog.
Fordeles i portionsskåle som stilles på køl nogle timer drys evt. med lidt sukker.
Serves med en klat flødeskum og evt. frugtstykker.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9
(27 stemmer)
Opskriften er vist 28822 gange, og udskrevet 374 gange.
| |
|
|
KJ total 4139 (985 kcal)
KJ pr. Pers. 2069 (492 kcal)
Vægt ialt 628 gram
Vægt pr. Pers. 314 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 659 KJ (156 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 15.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
steen - 2020-07-27 13:24:51 Hvorfor skal æggene være pasteuriseret, når de allevel skal koges: koges = pasteurisering
|
|