Chokoladebudding

Chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie

Indsendt :      Red:

Chokoladebudding, billede 4 Chokoladebudding, billede 1 Chokoladebudding, billede 2 Chokoladebudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  frugt stykker
   
Opskrift:
Mælk (ca. 1 dl.), æg, sukker, kakao og maizena røres til jævning.

Resten af mælken koges.

Jævningen piskes i mælken.

Der piskes hele tiden, mens buddingen får et opkog.

Fordeles i portionsskåle som stilles på køl nogle timer drys evt. med lidt sukker.

Serves med en klat flødeskum og evt. frugtstykker.


karakterer:
Opskriften er vist 40691 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4004 (953 kcal)
KJ pr. Pers. 2002 (476 kcal)
Vægt ialt 620 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 645 KJ (153 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gitte   -  2022-03-26 15:52:20
Savner chokoladen 🥴

steen  -  2020-07-27 13:24:51
Hvorfor skal æggene være pasteuriseret, når de allevel skal koges: koges = pasteurisering