Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladebudding

Chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie

Indsendt :


Chokoladebudding, billede 4 Chokoladebudding, billede 1 Chokoladebudding, billede 2 Chokoladebudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  frugt stykker
   
Opskrift:
Mælk (ca. 1 dl.), æg, sukker, kakao og maizena røres til jævning.

Resten af mælken koges.

Jævningen piskes i mælken.

Der piskes hele tiden, mens buddingen får et opkog.

Fordeles i portionsskåle som stilles på køl nogle timer drys evt. med lidt sukker.

Serves med en klat flødeskum og evt. frugtstykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (27 stemmer)

Opskriften er vist 26151 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4139 (985 kcal)
KJ pr. Pers. 2069 (492 kcal)
Vægt ialt 628 gram
Vægt pr. Pers. 314 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 659 KJ (156 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

steen  -  2020-07-27 13:24:51
Hvorfor skal æggene være pasteuriseret, når de allevel skal koges: koges = pasteurisering