| |
|
Karry-porrer 02
Karry-porrer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4-5 | | rensede porrer i 2 cm stykker4-5 rensede porrer i 2 cm stykker | | Lidt | olie/smør Lidt olie/smør | 3 | tsk. | god karry3 tsk. god karry | 1.5 | dl. | fløde/creme fraiche1.5 dl. fløde/creme fraiche | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Porrerne svitses i smørret til de er blevet lidt bløde - karry tilsættes og der røres godt. Fløden kommes i, og retten snurrer 10-15 min, smages til.
Tips:
Smager skønt på ristet brød som tilbehør til et stykke ristet laks med evt. en stegt tomat.
Også som forret til en skive røget laks eller andet.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7340 gange, og udskrevet 149 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|