Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karry-porrer

Karry-porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Sus

Indsendt :



Ingredienser:
4-5 rensede porrer i 2 cm stykker
 Lidtolie/smør
3 tsk.god karry
1.5 dl.fløde/creme fraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Porrerne svitses i smørret til de er blevet lidt bløde - karry tilsættes og der røres godt. Fløden kommes i, og retten snurrer 10-15 min, smages til.

Tips:

Smager skønt på ristet brød som tilbehør til et stykke ristet laks med evt. en stegt tomat. Også som forret til en skive røget laks eller andet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7191 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu