Bradepandekage med ananasjuice og chokolade

Bradepandekage med ananasjuice og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : smølfsigne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.blødt smør eller margarine
240 g.sukker
4 æg
360 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 dl.letmælk
1 dl.rynkeby ananasjuice
120 g.mørk chokolade
1.5 dl.rynkeby ananasjuice
 
 Glasur:
3 dl.flormelis
2 spsk.ananasjuice eller vand
 
Opskrift:
Smør og sukker piskes, til det er hvidt og luftigt. Æggene røres i ét ad gangen. mel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med ananasjuice og mælk. Chokoladen hakkes og vendes i dejen. Dejen hældes i en smurt bradepande (ca 30X35 cm) Bages i en 175 gr varm ovn i ca 35 min. Kagen prikkes og overhældes med juicen. Kagen afkøles.





karakterer:
Opskriften er vist 12838 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-30 14:19:41
Den har været utrolig populær hos de udsendte soldater i Kosovo

  -   2009-01-21 09:21:42
Kagen virker umildbart lidt kedelig, men det er den så langt fra. Jeg kan kun anbefale den! Den er dejlig svampet og med masser af smag. Mit personlige fif er at bytte ananas juicen ud med æble juice. Prøv denne fantasiske kage!