Citronkylling/Kalkungryde NEM

Citronkylling/Kalkungryde NEM, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nini

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunbryst eller 500 g kyllingefilet 2 store citroner
 Mornaysauce
1 cremefine
 salt
 peber
1 løg
1 spsk.olie til stegning
 
Opskrift:
Først snittes løget i meget fine tern, kalkun/kylling skæres i små tern og tilsættes, citronsaften presses udover kylling og løg, salt og peber tilsættes. Lad det simre i 5 minutter, tilsæt mornaysauce og cremefine kog op, og lad det simre 10 min på lav varme.

Tips:

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 21735 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-03 15:12:39
ikke dårlig, man kan sagtens nøjes med 1 citron :o)