Persillesuppe med porcherede æg

Persillesuppe med porcherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.fiskeben
1 porre
2 løg
0.25 selleri
 stilke fra persille
6 hel peber
0.5 flaskehvidvin
7.5 dl.hønsebouillon
0.5 bdt.bredbladet persille
2.5 dl.creme fraiche 38%
6 æg
 vand
 eddike
 salt
 
Opskrift:
Kom fiskeben i en bradepande, der sættes i en varm ovn ved 200° i 15 minutter. Benene kommes i en gryde, grønsagerne renses, sauteres i olie. Bouillon og hvidvin tilsættes, simrer under låg i 20 minutter. Suppen sigtes, koges ned og smages til med salt og peber. Suppen blendes med blancheret persille og creme fraiche. Varmes måske, men må ikke koge. Æggene slåes ud hver for sig og koger ca. 3 minutter i vand og eddike (1 liter vand til 1 dl eddike).

Tips:

Serveres som forret





karakterer:
Opskriften er vist 5663 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu