Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Persillesuppe med porcherede æg

Persillesuppe med porcherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.fiskeben
1 porre
2 løg
0.25 selleri
 stilke fra persille
6 hel peber
0.5 flaskehvidvin
7.5 dl.hønsebouillon
0.5 bdt.bredbladet persille
2.5 dl.creme fraiche 38%
6 æg
 vand
 eddike
 salt
 
Opskrift:
Kom fiskeben i en bradepande, der sættes i en varm ovn ved 200° i 15 minutter. Benene kommes i en gryde, grønsagerne renses, sauteres i olie. Bouillon og hvidvin tilsættes, simrer under låg i 20 minutter. Suppen sigtes, koges ned og smages til med salt og peber. Suppen blendes med blancheret persille og creme fraiche. Varmes måske, men må ikke koge. Æggene slåes ud hver for sig og koger ca. 3 minutter i vand og eddike (1 liter vand til 1 dl eddike).

Tips:

Serveres som forret


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4756 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu