Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebærsovs til diabetikere

Kirsebærsovs til diabetikere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.syltede dessertkirsebær og saft uden kunstigt sødemiddel
1 dl.vand
1/2 spsk.kartoffelmel
 sødemiddel svarende til ca 20 g sukker
 
 
Opskrift:
Kirsebærrene og saft varmes op til kogepunktet. Fjernes fra varmen. Kartoffelmelet udrøres i vand og hældes i under omrøring. Kirsebærsovsen smages til med sødemiddel

Kirsebærsovssen kan serveres kold eller lun til .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20080 gange,
og udskrevet 343 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anette Hansen  -  2011-12-12 13:43:50
Er nybegynder på diabetesmad - hvor købet omtalte syltede dessertkirsebær. Mærke? På forhånd tak!