Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Efterårsgryde IIII

Efterårsgryde IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : claustina

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 ds.hakkede tomater
1 ds.majs
1 rød peberfrugt
1 grøn perfrugt
1 stort løg
250 g.champignoner
200 g.cocktailpølser
2 fedhvidløg
 basilikum
 salt
 peber
 maizena madlavningsfløde kan evt. tilsættes
 evt.kulør
 
Opskrift:
brun kød,løg,hvidløg og krydderier i en stor gryde. tilsæt peberfrugterne i store tern og champingnoner i kvarte. efetr 2 min. omrøring tilsættes tomater, fyld den ene af dåserne med vand og kom det i gryden. Bring det i kog og tilsæt majs,evt. fløde og kulør og jævning til retten er som du vil have den. kom pølserne i og lad retten småkoge i 4 min. server ris eller pasta til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12641 gange,
og udskrevet 250 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu