friske trøfler (eller andet efter fantasi, f.eks agurk) 20 g. friske trøfler (eller andet efter fantasi, f.eks agurk)
Jordskokke compóle: Jordskokke compóle:
200
g.
friske jordskokker, renset, skrællet og skåret i små terninger 200 g. friske jordskokker, renset, skrællet og skåret i små terninger
2
dl.
olivenolie 2 dl. olivenolie
1
fed
hvidløg 1 fed hvidløg
1
lille bundt
frisk timian 1 lille bundt frisk timian
salt salt
peber fra kværn peber fra kværn
Tomat vinaigrette: Tomat vinaigrette:
kødet af 3 tomater i tern uden skind kødet af 3 tomater i tern uden skind
salt salt
peber fra kværn peber fra kværn
1
dl.
olivenolie 1 dl. olivenolie
2
cl.
balsamico (mørk eller hvid)2 cl. balsamico (mørk eller hvid)
Opskrift:
Jordskokke compóle:
Kog jordskokkerne svagt til de er møre med bid (ca. 10 min) sammen med olivenolie, hvidløg og timian og krydr let med salt og peber. Hæld på sigte og afkøl.
Kammuslinger:
Befri kammuslingerne fra musklen. Blancher dem i 5 sek. og krydr. Mariner herefter kammuslingerne et par timer i olivenolie og limesaft og krydr med salt og peber.
Tomatvinaigrette:
Bland tomat ternene med olivenolien og balsamicoen og smag til med salt og peber.
Anretning:
Del hver kammusling i 3 stykker. Læg stykkerne skiftevis med trøffelskiver i en rosette på tallerknerne. Top op i midten med jordskokker compóle og dekorer med en timiangren og evt. kørvel. Fordel tomatvinaigrette rundt om rosetten og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14505 gange, og udskrevet 239 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider