Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sort-hvid maleri a la Christies og god olivenolie

Sort-hvid maleri a la Christies og god olivenolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Kammuslinger:
12 kammuslinger
 salt
 peber fra kværn
1-1,5 dl.god olivenolie
1 limefrugt
20 g.friske trøfler (eller andet efter fantasi, f.eks agurk)
 
 Jordskokke compóle:
200 g.friske jordskokker, renset, skrællet og skåret i små terninger
2 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
1 lille bundtfrisk timian
 salt
 peber fra kværn
 
 Tomat vinaigrette:
 kødet af 3 tomater i tern uden skind
 salt
 peber fra kværn
1 dl.olivenolie
2 cl.balsamico (mørk eller hvid)
 


Opskrift:

Jordskokke compóle:
Kog jordskokkerne svagt til de er møre med bid (ca. 10 min) sammen med olivenolie, hvidløg og timian og krydr let med salt og peber. Hæld på sigte og afkøl.

Kammuslinger:
Befri kammuslingerne fra musklen. Blancher dem i 5 sek. og krydr. Mariner herefter kammuslingerne et par timer i olivenolie og limesaft og krydr med salt og peber.

Tomatvinaigrette:
Bland tomat ternene med olivenolien og balsamicoen og smag til med salt og peber.

Anretning:
Del hver kammusling i 3 stykker. Læg stykkerne skiftevis med trøffelskiver i en rosette på tallerknerne. Top op i midten med jordskokker compóle og dekorer med en timiangren og evt. kørvel. Fordel tomatvinaigrette rundt om rosetten og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13642 gange,
og udskrevet 210 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu