Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Himmelske hindbærsnitter

Himmelske hindbærsnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kristina

Indsendt :


Himmelske hindbærsnitter, billede 4 Himmelske hindbærsnitter, billede 1 Himmelske hindbærsnitter, billede 2 Himmelske hindbærsnitter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
bland mel og bagepulver. kom smøret i og hak det i små terninger med en kniv. ælt dejen med sukker og æg.

rul dejen ud til en firkant på et ark bagepapir til den har bageplade størrelse. læg et pænt lag hindbærmarmelade på den ene halvdel dej(lad et par cm. være fri langs kanten) og fold den anden halvdel dej ind over ved at holde i bagepapiret. tryk dejen godt til langs kanten. træk så bagepapiret over på en bageplade.

bag kagen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter.

du bestemmer selv pynt, fx kunne man jo smøre lidt glasur på og strø lidt krymmel på. skær kanterne af og skær kagen i potionsnitter, mens den endnu er varm.

Tips:

det er nogle gode kager som kan spises til eftermiddags kaffen eller til aftenkaffen.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærsnitter

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (234 stemmer)

Opskriften er vist 237713 gange,
og udskrevet 8647 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13891 (3307 kcal)
KJ pr. stk. 1157 (275 kcal)
Vægt ialt 875 gram
Vægt pr. stk. 72 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1587 KJ (377 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 61.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ruth  -  2017-04-27 17:55:06
kan man fryse dem ned med hindbær imellem uden de bliver bløde når de kommer op

Callie  -  2016-03-01 16:30:18
Kan det passe dejen skal have så lang tid i ovnen?

Mariann  -  2015-01-22 10:00:51
kom finthakkede hasselnødder i dejen og de bliver helt fantastiske

Line A  -  2014-08-16 11:21:14
Nu har jeg efterhånden bagt disse HIMMELSKE hindbærsnitter utallige gange, så nu fortjener de vist min BEDSTE anbefaling! VERDENS BEDSTE HINDBÆRSNITTER uden tvivl! Bliver ofte plaget om at bage hindbærsnitter og denne opskrift går lige i hjertet hos de fleste! SUPER nemme og lave. Jeg putter dog først marmelade i når de er kommet ud af ovnen. :-)

Bob  -  2014-04-12 15:23:23
jeg elsker dem

Julie  -  2013-10-12 14:30:34
Mega gode, kan ikke beskrive Hmm...

nynne<3<3<3  -  2013-02-06 16:04:12
de er meget flottere og mere spændende vis de er runde. man kan også putte romcreme i med en sprøjtepose så de bliver til medaljer. derudover er de også vildt gode <3

Maria  -  2012-07-09 12:58:24
De ser super gode ud. Vil prøve at bage dem, sammen med min datter i dag :) Jeg har bagt nogle før, men der skulle der først hindbær i, efter at bunden var bagt. Hvad er forskellen??

  -  2012-05-09 18:19:17
Super gode hindbærsnitter! Har efterhånden bagt dem et par gange nu, og bliver stadig overrasket over hvor super lækre de er! Så nu fortjener de vist en god kommentar ;-)

Den seje kok  -  2012-03-25 13:22:55
super gode hindbærsnitter!

  -  2012-02-06 20:37:34
De er virkelige dårlige

Caroline!  -  2012-02-04 15:08:28
De smager så dejligt. Mhhh... kunne spise dem hele tiden!!<3

  -  2012-01-15 12:28:03
Vi havde svært ved at folde dejen, nogle tip?:-D.

Lil Lul G n' Kriz G  -  2012-01-12 20:49:47
For lækre snitter!! Vores blev godt nok lidt tykke, og kun til et par stykker.. :-)

  -  2011-10-13 20:37:03
Er du sindsyge de var dårlige !! kan helt klart ikke anbefales. jeg er bager og har aldig nogen siden lavet en hindbærsnit der var så dårlig!! skulle prøve noget nyt, men det var vist en dum ide!!!

Camilla  -  2011-09-03 20:08:42
Nemme og lækre - intet mindre!

MaleneK  -  2011-08-27 08:50:08
Jeg prøver den her opskrift, selvom det ikke er den som har fået højeste karakter. Men den lyder bare mere lækker med de ingredienser.

Dorte  -  2011-08-26 20:34:30
Lad være med at bage dem, man kommer til at spise alt for mange ! For pokker de er gode :D

Mette7000  -  2011-08-26 13:47:47
De smager utroligt godt og den er super nem og hurtig at lave :) Hvis dejen driller lidt, så bare tag en lille smule mælk i, den bliver den rigtig nem at arbejde med. Kæmpe succes :D

Til jer med den tørre dej!  -  2011-08-05 19:24:00
Prøv at hælde en spsk. vand i eller smelt smørret. Deje skal altid røres extra godt igennem. Hvis det er en hård dej, så brug håndmixer. Kh Ewziie

Danielle og Annisette  -  2011-06-26 13:15:32
Vi tog 30 stks opskriften, men æh.. dhvor små vil i så lige have de skal være for at der kan være 30 ud af den dej?

Eskimo13  -  2011-06-26 12:48:12
Lidt svære og rulle ud, men MEGA gode!. jeg tror jeg laver den i dobbel postion.(;

Mille  -  2011-06-24 17:28:10
Alt for meget fedtstof, der samtidig gør det svært at rulle ud på bagepapiret. Har smagt bedre ..

Matilde  -  2011-06-07 16:52:26
Super god opskrift kan klart anbefale den!;D

Anonym  -  2011-06-01 14:58:28
Jeg synes at de smagte meget godt! Og til jer der synes at den blev for tør, så kan I bare tilføje noget mælk eller vand. Det gør jeg, hvis den bliver alt for tør.

Mette  -  2011-05-30 17:00:25
Man skal blive ved med at ælte dejen, varmen fra en hænder samler dejen.

sarah  -  2011-04-25 12:59:10
jeg var os nød til at smide min dej ud, den blev helt vildt tør

AK  -  2011-02-15 16:04:35
Vi havde ikke noget hindbærmarmelade, så jeg moste bare nogle hindbær og blandede dem med lidt flormelis. Det fungerede rigtig godt. Og som overskriften siger, så smager de himmelsk.

den fortrivel pige!  -  2011-01-26 16:09:48
min dej blev MEGA tør. smidt dejen ud i skrallespanden hjælp hvordan laver man den!!!!

TheBaker  -  2011-01-22 12:21:15
Hm, altid start med at bage dejen først, og så fold den sammen.

Marie  -  2010-11-10 14:12:15
Mums! De er bare for gode. De er lige som de skal være. Jeg har lavet dem flere gange, og nu går jeg i gang igen. Tak for en god opskrift.

Caroline h  -  2010-11-09 18:16:36
super gode hindbær snitter! et godt råd: hvis dejen bliver helt smulleret så tilføj en tsk. fuld vand (:

Kisser  -  2010-10-17 16:14:53
De er super gode :) kan varmt anbefales! :)

  -  2010-09-20 11:10:16
Kan man bruge olie i stedet for smør?

  -  2010-09-18 17:03:22
Enormt gode! dog kunne selve kagen godt trænge til lidt vanilje, bare for at give lidt smag

Kristina BP  -  2010-09-14 12:06:01
Mmmmmhhhhh - de hitter ved svigerfar, børnefødselsdag, ved kollegaerne og lørdag aften !!

  -  2010-08-16 10:37:09
kan de fryses

lillian  -  2010-07-25 09:36:41
Virkelige gode og nemme at lave. Jeg tilsætter også vanilie. Super kager, som gør lykke.

mig  -  2010-07-14 15:31:42
i stedet for at komme sukker i så prøv at komme flormelis i og en halv stang vanilie p.s. husk at smuldr vanilien sammen med flormelissen inden du tager det i dejen p.p.s. husk at vaske fingre

b  -  2010-07-11 10:30:19
hvor længe+hvordan holder de sig ?

silas  -  2010-07-08 15:29:08
hindbærsnitter er total gode især hvis man putter hjemmelavet mammelade i

Kate  -  2010-06-27 20:06:08
De blev rigtig gode! Smager skønt til kaffen ;)

Camilla  -  2010-06-25 10:27:46
Rigtig lækre ! :) Jeg blendede halv jordbær halv solbærmarmelade, og det blev også rigtig godt.. Derudover skar jeg dem ud med en pizzaskærer inden de kom i ovnen, hvilket jeg synes gør det lidt lettere at håndtere..

foj!!!!!!  -  2010-05-23 14:09:56
helt vildt gode vores gik lidt i stykker men det gør ikke noget<33 vi gir dem. dobbelt 10

Ida  -  2010-04-30 18:04:59
De er pissegode!! Laver opskriften gange 3 hver søndag!

?  -  2010-04-06 16:28:00
Dejen blev vildt smuldret og lille?

  -  2010-02-13 20:08:40
Jeg synes man skal bruge mere hindbærmarmelade og gerne hjemmelavet og/eller koncentreret i smagen (som der vistnok også står i den originale udgave af denne opskrift af Alette Bertelsen)- ellers er de virkelig gode! Nogle gange kommer jeg en håndfuld kokosmel i dejen, det er også rigtig godt.

Lena Rønne  -  2009-11-21 09:37:55
De er meget, meget, meget gode. De er for gode, min mand spiste 5 stykker på en dag. Det er jo ikke så godt. Ha´ha´

bager-lærlingen  -  2009-09-28 17:34:25
De er super gode, nemme at lave og så smager de simpelthen så godt!

Anne Grethe  -  2009-05-03 17:46:05
De er virkelig gode, lav hellere en dobbelt portion med det samme.

Michael  -  2009-01-24 18:10:12
Det vil jeg prøve næste gang. Det er sikkert også bare fordi jeg har vænnet mig til bagerens, som vi nok godt kan gå ud fra IKKE bruger dyrt smør. :-D

Denne opskrift har end 50 kommentarer
Se alle kommentarer her