Sigtebrød til bagemaskine
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag bageformen ud af bagemaskinen.
Hæld mælken i bageformen.
Tilsæt derefter salt, sukker og sigtemel i nævnte rækkefølge.
Lav en lille lomme i melet, og tilsæt tørgæren.
Put bageformen i bagemaskinen. Vælg menuen til lyst brød, og vælg brødstørrelsen på 1000 g. Tænd maskinen, og vent til brødet er bagt. |
|
Opskriften er vist 78064 gange,
og udskrevet 2216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Tom - 2020-04-04 14:49:23 Nogle der har brugt den i en ; bagemaskine morphy richards Cecilie - 2018-11-06 21:21:26 Det er et rigtig lækkert brød. Svært at finde et godt brød til bagemaskine, men det her er godt! Sirit - 2017-03-08 18:39:40 Hvor mange grader skal det bages på i almindelig ovn og hvor langtid ? maiken - 2013-03-30 17:32:56 Hvis man vil have at brødet ikke skal være hårdt eller tørt. Så skal man tage det nybagte meget varme brød under koldt vand. Så bliver det saftig og lækkert. Også i morgen :-) anonym - 2012-01-29 00:48:33 pørv med a38 EDprivat - 2011-02-12 23:01:14 Hej janni! prøv denne opskrift. 4 dl sødmælk. 450 gr. sigtemel. 10 gr. salt. 10 gr. sukker. 5 gr. tør gær. Brug progran 2 med extra æltning 3,35 min. når bagningen er endt kom et hort opvrædet veskestykke over i en ½ time. det gør brødet ikke bliver hordt. Og ikke tørt. men fast og blødt som rugbrød, lige som det gamle Sjulsted sigtebrød. janni - 2010-10-06 16:04:34 Jeg syntes mine brød i bagemaskine bliver tørre - de kan slet ikke holde til næste dag. Nogle forslag? Har dog ikke prøvet denne opskrift endnu... Per - 2010-02-20 16:11:54 Brødet på billedet er bagt i en melissa bagemaskine som ellers kun tager 750 gram, men det gik fint. Brødet er bagt på program 1 og mellem farve. Mona B. - 2009-01-05 22:35:29 Skal mælken være lun eller kold? (Er nybegynder m.h.t. bagemaskine). Bornholmeren - 2008-04-14 16:37:41 Har bagt dette brød flere gange.. hold op det er lækkert... kan ikke blive træt af det.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne