Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sigtebrød til bagemaskine

Sigtebrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sigtebrød til bagemaskine, billede 4 Sigtebrød til bagemaskine, billede 1 Sigtebrød til bagemaskine, billede 2 Sigtebrød til bagemaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
450 gram Sigtemel
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
10 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 gram Tørgær
   
Opskrift:
Tag bageformen ud af bagemaskinen. Hæld mælken i bageformen. Tilsæt derefter salt, sukker og sigtemel i nævnte rækkefølge. Lav en lille lomme i melet, og tilsæt tørgæren.

Put bageformen i bagemaskinen. Vælg menuen til lyst brød, og vælg brødstørrelsen på 1000 g. Tænd maskinen, og vent til brødet er bagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 65885 gange,
og udskrevet 1987 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7832 (1864 kcal)
KJ pr. Brød 7832 (1864 kcal)
Vægt ialt 825 gram
Vægt pr. Brød 825 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 949 KJ (226 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 44.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tom  -  2020-04-04 14:49:23
Nogle der har brugt den i en ; bagemaskine morphy richards

Cecilie  -  2018-11-06 21:21:26
Det er et rigtig lækkert brød. Svært at finde et godt brød til bagemaskine, men det her er godt!

Sirit  -  2017-03-08 18:39:40
Hvor mange grader skal det bages på i almindelig ovn og hvor langtid ?

maiken  -  2013-03-30 17:32:56
Hvis man vil have at brødet ikke skal være hårdt eller tørt. Så skal man tage det nybagte meget varme brød under koldt vand. Så bliver det saftig og lækkert. Også i morgen :-)

  -  2012-01-29 00:48:33
pørv med a38

EDprivat  -  2011-02-12 23:01:14
Hej janni! prøv denne opskrift. 4 dl sødmælk. 450 gr. sigtemel. 10 gr. salt. 10 gr. sukker. 5 gr. tør gær. Brug progran 2 med extra æltning 3,35 min. når bagningen er endt kom et hort opvrædet veskestykke over i en ½ time. det gør brødet ikke bliver hordt. Og ikke tørt. men fast og blødt som rugbrød, lige som det gamle Sjulsted sigtebrød.

janni  -  2010-10-06 16:04:34
Jeg syntes mine brød i bagemaskine bliver tørre - de kan slet ikke holde til næste dag. Nogle forslag? Har dog ikke prøvet denne opskrift endnu...

Per  -  2010-02-20 16:11:54
Brødet på billedet er bagt i en melissa bagemaskine som ellers kun tager 750 gram, men det gik fint. Brødet er bagt på program 1 og mellem farve.

Mona B.  -  2009-01-05 22:35:29
Skal mælken være lun eller kold? (Er nybegynder m.h.t. bagemaskine).

Bornholmeren  -  2008-04-14 16:37:41
Har bagt dette brød flere gange.. hold op det er lækkert... kan ikke blive træt af det..