Frokkostboller

Frokkostboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Simones mad

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
6.5 dl.Vand
50 g.Gær
0.5 tsk.Salt
1 tsk.olie
3-4 dl.Durummel
2 håndfulde Fuldkorns rugemel
 Hvedemel
 Soltørrettomater
 Oliven
 Hvidløg
 Hvidløgssalt
 
Opskrift:
Rør gæren ud i det lukne vand Tilsæt salt, olie, durummel og fuldkorns rugemel. Tilføj hvedemel indtil dejen er lind og håndterbar. Stil den tildækket i 1/2 time. Skær soltøret tomater, oliven og hvidløg ud i små stykker og ælt det i dejen, når den er færdig med at hæve. Form bollerne og læg dem til hævning på en bageplade i 1 time. Pensel med æg eller mælk og drys med hvidløgssalt. Bag i varmlufts oven på 225 grader i 10-15 min.

Tips:

Almindelig oven kan selvfølgelig også bruges.


karakterer:
Opskriften er vist 6125 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu