Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummer i gele med avocadocreme

Jomfruhummer i gele med avocadocreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jomfruhummer i gele med avocadocreme, billede 4 Jomfruhummer i gele med avocadocreme, billede 1 Jomfruhummer i gele med avocadocreme, billede 2 Jomfruhummer i gele med avocadocreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.jomfruhummerhaler uden skal, rå
2 æg
12 bladehusblas
7.5 dl.vand
3 bouillonterninger, grøntsags
 
 Avocadocreme:
2 avocadoer
1 revet skalotteløg
1 fedknust hvidløg
3 spsk.citronsaft
1 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Dild, frisk
 


Opskrift:

Jomfruhummerhalerne koges forsigtigt i ca. 2 minutter.
Kog æggene og afkøl dem, skær æggene i skiver.
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter.
Rør bouillonterninger ud i kogende vand så den bliver godt stærk.


Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon.

Hæld derefter lidt af denne op i 6 ramkiner 8 cm i diameter, eller kopper i samme størrelse, stilles på køl.
Læg en skive æg (kun de midterste skiver skal bruges) oven på den stivnede gele og hæld lidt bouillon oven på så det lige dækker ægget, stilles på køl.

Fordel nu halerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. Stil dem i køleskabet til de er stivnede.


Avocadocreme:
Blend/mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser.

Fordel avocadocreme på små tallerkener med hummerhale geleén ovenpå.

Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik.

Pynt med dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (21 stemmer)

Opskriften er vist 23388 gange,
og udskrevet 544 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carrie  -  2010-02-23 15:03:30
Det er muligvis en ide selv at fange hummerene.


anton123  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har aldrig set dem kogt og pillet i handel ved fiskefartøjer