Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blomkålsflan

Blomkålsflan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Blomkål
2.5 dl.Piskefløde
1 dl.vand
8 æg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Blomkålen renses og deles i mellemstore buketter. Lægges i en gryde og dækkes med piskefløde og vand. Koges møre, 10-15 minutter.

Det hele blendes med æg og smages til med salt og peber.

Kommes i smurte ildfaste skåle som sættes i ovnen i vandbad ved 150 grader C i 45-60 minutter til de er stivnet, de må ikke tage farve.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13779 gange,
og udskrevet 196 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu