kanel og florsukker efter smag kanel og florsukker efter smag
Opskrift:
Mandelmassen røres med det Letpiskede æg – med lidt forsigtighed kan det gøres i en blender.
Honning og letpisket fløde røres i og til sidst vendes mandlerne i dejen.
Kommes i en velsmurt springform ca. 21 cm. i diameter og bages ved 160 grader i ca. 20 min.
Man kan jo prøve om kagen er færdig ved at stikke en strikkepind i – der må ikke hænge dej ved.
Kagen bør serveres varm eller lunken – gerne pyntet med flormelis der sigtes over.
Til kagen serveres også:
Kanelcreme:
Fløden piskes til let skum. Kanel og florsukker piskes gradvist i efter smag.
Tips:
Server kannelurernen kuglet op til den lune kage.
Som et smukt supplement kan man servere en frisk figen til hver, skåret ud i kvarte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 26832 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider