Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Østers Bretagne

Østers Bretagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Østers

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
20 østers
40 g.usaltet smør
 det hvide af 1 porre
1 gulerod
0.5 dl.calvados
1 dl.hvidvin
1 bundtkørvel
 salt
 peber
 citronsaft
 


Opskrift:

Åben østersene og kom dem i en gryde sammen med deres saft. Varm dem op under svag varme. I en anden gryde koges hvidvin og calvados ind til ca 1 trediedel. Den lune østerssaft hældes heri og smørret røres i. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Tilsæt den fintsnittede porre og gulerod som iforvejen er blancheret et par minutter i kogende vand. Læg de lune østers tilbage i de rensede skaller, hæld saucen over og drys med fintklippet kørvel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 21800 gange,
og udskrevet 728 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu