Åben østersene og kom dem i en gryde sammen med deres saft. Varm dem op under svag varme. I en anden gryde koges hvidvin og calvados ind til ca 1 trediedel. Den lune østerssaft hældes heri og smørret røres i. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft. Tilsæt den fintsnittede porre og gulerod som iforvejen er blancheret et par minutter i kogende vand. Læg de lune østers tilbage i de rensede skaller, hæld saucen over og drys med fintklippet kørvel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(11 stemmer)
Opskriften er vist 22950 gange, og udskrevet 765 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider