Gratinerede hvidvinsdampede kammuslinger med kartoffelmosskal

Gratinerede hvidvinsdampede kammuslinger med kartoffelmosskal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjørn kok

Indsendt :

Ingredienser:
20-30 Kammuslinger
1.5 dl.hvidvin
 gulerod
 selleri
 porrer
 løg
 
 Kartoffelmos:
200 g.Kartofler
1 Æggeblomme
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
1 dl.creme fraiche
1 dl.Hollandaise
 
 reven parmesanost (mellem 3 finger pr skal)
 
Opskrift:
Kammuslingerne dampes i hvidvin med brunoise af gulerod, selleri, porrer og løg.

Muslinger og urter løftes op i den kartoffelmossprøjtede skal.

Fonden jævnes let, tilsættes dijonsennep, salt, peber og creme fraiche. Monteres med lidt hollandaise, hvorefter saucen hældes over muslinger og urter. Drysses med reven parmesanost og gratineres under grill.

Tips:

Brunoise betyder små fine terninger af gullerod, selleri, porrer og løg


karakterer:
Opskriften er vist 16426 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu