Mashed Graesar

Mashed Graesar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Canada

CanadaIndsendt af : Livia

Indsendt :

Ingredienser:
1 graeskar paa nok 2 kilo
 Salt
 Canola oil
 
Opskrift:
Skaer koedet fra graeskaret, og skaer det i smaa bidder. Bag i ovnen ved 200 grader celsius, cirka en halv time. Se efter, og bland med palet eller andet noglegange. Naar den er bloed og lidt braendt i spidser, saa er den godt. Saa tag den ud af ovn og mos den. Smag med canola oil og salt. Canola fra Danske Bornholm er fantastiske! Graeskarmos er god tilbehoer til roed koed og ogsaa lam.

Tips:

Sorry my Danish is not very good, hope you all understand.


karakterer:
Opskriften er vist 6502 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mønboen  -  2008-10-07 10:27:46
Jo, forstod :-) Og den smagte rigtig godt. En godt måde at få brugt de mange græskar, som haven bugner med....

  -  2008-01-11 22:16:20
Canola oil er det samme som rapsolie. :-)