Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Muslingesuppe II

Muslingesuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 blåmuslinger
1.5 dl.fløde
100 g.smør
 knust hvid peber
 fintklippet purløg
0.5 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Blåmuslinger man selv har samlet ved kysten, et sted med RENT vand. Rens dem for sand og tråd rester, kasser dem der ikke lukker sig ved et let slag mod bordet.

Hvidvin tilsat den knuste peber koges ind til det halve. Herefter tilsættes fløden og det koger videre i ca 2 minutter. Pisk det kolde smør i lidt efter lidt. De rensede muslinger kommes i og koger med i et par minutter, dem der ikke åbner sig med det samme skal kasseres. Drys nu det fintklippede purløg over og server med lune flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 23479 gange,
og udskrevet 461 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirsten  -  2007-10-22 17:39:06
Er nem at lave og bare så lækker!