Efterårssuppe

Efterårssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket svinekød
2 små løg
3 gulerødder
1-2 persillerod
3 kartofler
0.5 broccoli
5-8 cherrytomater
1 tsk.salt
1 Bouillonterning
 
Opskrift:
Brun kødet i olie og svits derefter de snittede løg heri.

Gulerødderne skæres i tern og puttes i. Hæld 3/4 - 1 liter vand i (alt efter hvor "vandet" du ønsker suppen - hvis det senere kniber med at dække grøntsagerne med vand tilføjes selvfølgeligt mere). Bouillonterningen tilsættes - den skal nok opløse sig selv i løbet af opkogningen. Lad suppen passe sig selv i 5 min.

Kartoflerne og persilleroden skæres i tern og kommes i suppen. Koger yderligere 10 min.

Pluk ca det halve af broccolien og skær i passende stykker. Kommes i og koger med i ca 3 min hvorefter de overskårne cherrytomater koger med.

Suppen smages til med salt. 1-2 minutter efter er den lækre suppe klar.

Tips:

Tilbehør: Groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 37438 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (45 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-24 23:15:55
Vandet suppe? Addr! Hvor kraftig, lyder altså bedre! ;-)

  -   2014-08-23 13:14:30
Jeg lyttede til begge råd og tilføjede hvidløg, basilikum og en ekstra terning og resultatet blev rigtig godt. Det er helt klart en opskrift, jeg vil vende tilbage til. Let, hurtig og sund.

  -   2011-04-22 17:43:31
tilsæt lidt basilikum+en ekstra boullionterning

  -   2008-01-29 13:17:23
tilsæt 1 -2 fed hvidløg under bruning af kødet det er guf