Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Efterårssuppe

Efterårssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stina

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hakket svinekød
2 små løg
3 gulerødder
1-2 persillerod
3 kartofler
0.5 broccoli
5-8 cherrytomater
1 tsk.salt
1 boullionterning
 
Opskrift:
Brun kødet i olie og svits derefter de snittede løg heri.

Gulerødderne skæres i tern og puttes i. Hæld 3/4 - 1 liter vand i (alt efter hvor "vandet" du ønsker suppen - hvis det senere kniber med at dække grøntsagerne med vand tilføjes selvfølgeligt mere). Boullionterningen tilsættes - den skal nok opløse sig selv i løbet af opkogningen. Lad suppen passe sig selv i 5 min.

Kartoflerne og persilleroden skæres i tern og kommes i suppen.Koger yderligere 10 min.

Pluk ca det halve af broccolien og skær i passende stykker. Kommes i og koger med i ca 3 min hvorefter de overskårne cherrytomater koger med.

Suppen smages til med salt. 1-2 minutter efter er den lækre suppe klar.

Tips:

Tilbehør: Groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (45 stemmer)

Opskriften er vist 35363 gange,
og udskrevet 706 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John  -  2019-09-24 23:15:55
Vandet suppe? Addr! Hvor kraftig, lyder altså bedre! ;-)

Khaleesi  -  2014-08-23 13:14:30
Jeg lyttede til begge råd og tilføjede hvidløg, basilikum og en ekstra terning og resultatet blev rigtig godt. Det er helt klart en opskrift, jeg vil vende tilbage til. Let, hurtig og sund.

anne  -  2011-04-22 17:43:31
tilsæt lidt basilikum+en ekstra boullionterning

peter petersen  -  2008-01-29 13:17:23
tilsæt 1 -2 fed hvidløg under bruning af kødet det er guf