bouillon(grønsags eller okse)1.5 l. bouillon(grønsags eller okse)
1
persillerod1 persillerod
3
stilke
blegselleri3 stilke blegselleri
250
g.
champignon250 g. champignon
200
g.
broccoli200 g. broccoli
3
gulerødder3 gulerødder
1
citron1 citron
3
spsk.
sojasauce3 spsk. sojasauce
salt salt
Opskrift:
Bring bouillonen i kog, tilsæt persillerod og blegselleri og lad suppen koge under låg ved svag varme.
Kyllingekødet skæres i små stykker og koges til det er gennemkogt (put evt 1 bouillon terning i vandet til kødet og salt).
Skær grønsagerne i tynde skiver, del broccoliien i små buketter.
Tilsæt sojasauce og citronskal af en halv citron.
Tilsæt alle grønsager undtaget champignonen.
Kog suppen igennem ca 3-4 min.
Tilsæt kød og champignón og lad suppen koge 2-3 min mere. smag til med soja og salt.
Tips:
tlbehør: evt 3 dl ris, pasta eller brød
tilsæt evt. kartofler og mange andre grønsager
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9525 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider