Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Provencalsk Tian

Provencalsk Tian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Striglen

Indsendt :



Ingredienser:
2 mellemstore Coúgetter el. Squash
1 stort løg
1 fedhvidløg
1 par finthakket basilikumblade
1 spsk.hakket persille
250 g.kogte ris
1 dl.fløde el. 1 dl mælk + æg Kun æg hvis der bruges mælk
150 g.reven ost
 
Opskrift:
Coúgetterne rives groft og saltes let, efter 5 min presses vandet ud gennem et klæde. Løget hakkes og gyldnes i olie sammen med coúgetterne , resten tilsættes. Når blandningen er varmet godt igennem kommes den i et ildfast fad, drysses med rasp og ost. Lad Tian bage ved 200 g i ca. 20 min.

Tips:

Ofte bruger jeg bare en pose reven og så putter jeg halvdelen i og resten oven på. Smager godt i stedetfor eks. kartofler eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7317 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu