Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Østers i butterdejsforme

Østers i butterdejsforme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Østers

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
20 østers
8 butterdejsforme
 fløde
 smør
 citronsaft
1 pasteuriseret æggeblomme
 salt
 peber
 


Opskrift:

Åben østersene og kom dem i en gryde sammen med saften fra dem. Varm dem op ved lavt blus. Tag dem op efter 1 minuts tid. Saften røres med smør og lidt fløde og jævnes med æggeblommen. Smag til med citronsaft, peber og salt. Hæld saucen over i de opvarmede forme og kom østersene i. Serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7578 gange,
og udskrevet 225 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu