Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Østers i butterdejsforme

Østers i butterdejsforme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Østers

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 østers
8 butterdejsforme
 fløde
 smør
 citronsaft
1 pasteuriseret æggeblomme
 salt
 peber
 
Opskrift:
Åben østersene og kom dem i en gryde sammen med saften fra dem. Varm dem op ved lavt blus. Tag dem op efter 1 minuts tid. Saften røres med smør og lidt fløde og jævnes med æggeblommen. Smag til med citronsaft, peber og salt. Hæld saucen over i de opvarmede forme og kom østersene i. Serveres straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8156 gange,
og udskrevet 250 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu