Pastaommelet

Pastaommelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : laffe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.tykke pastarør
4 spsk.olivenolie
1 løg
1 fedhvidløg
1 lille fennikel
150 g.kogte pillede kartofler
8 æg
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
12 store stenfri grønne oliven
 lidtmerian
 
 Tilbehør:
 tomatsalat
 
Opskrift:
kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld væden fra. varm 3 spsk. olie på en pande og tilsæt hakket løg og hvidløg samt finsnittet fennikel. svits i 5min. ( må kun ta en smule farve)tilsæt kartoffelterninger og svits enu 3 min. tag blandingen af varmen, pisk æggene sammen med persille, salt og pebe. varm 1 spsk oile på panden og tilsæt æggemassen. tilsæt grøntsagsblandingen, pastaenog de halverede oliven og rør det sammen. lad omeletten stege i 2 min. og stil derefterpanden i oven i 14 min. ved 180 grader. pyndt med merianblade. Tilbehør: groft brød eller salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5417 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu