Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krabbekløer

Krabbekløer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krabbekløer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.krabbekløer
 
 Lage:
1 spsk.peberkorn
2 laurbærblade
 salt
0.5 dl.citronsaft
5 dl.hvidvin
 


Opskrift:

Lav en kogelage af ingredienserne og lad det koge op. Smages til med salt og citron. Læg krabbekløerne i og lad dem koge med i ca 20 min. Tag dem op og slå dem itu, evt med den brede side af en stor køkkenkniv. Kødet sorteres fra og anrettes på ristet brød med mayonaise og citronskiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (20 stemmer)

Opskriften er vist 26120 gange,
og udskrevet 541 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sten Hvide Sande  -  2014-04-29 10:48:04
Når de er kogt tager man en skævbider og klipper den lille tap væk, som sidder midt på kloen, så kan man få alt kødet ud uden at slå den istykker det er meget nemmere og man får ikke små stykker skal i munden velbekom


Hundested  -  2010-10-13 23:31:01
Det letteste måde at knække kløerne på er at lægge dem i håndfladen og slå med en spiseske,så slipper man for for mange splinter :-)


jeppe  -  2010-03-02 22:51:27
hej. jeg vil sige at den allernemmeste måde at knække kløerne på er ved at brække leddene fra hinanden og derefter med en skævbider nippe skallen i stykker;gøres bedst ved at bide i kanten af hullerne så skallen revner rundt om kødet.man kommer alt for let til at mose kødet itu ved at slå med diverse redskaber


finn  -  2009-08-20 10:20:03
hej vil godt lige tilføje at krabbeklør skal koge i 20 min, og så er det meget vigtig at de køler af i kogelagen, hvis man tager dem op med det samme er det at de hænger fast i skallen.


  -  0000-00-00 00:00:00
det er rigligt at koge dem 10 minutter. kødet sidder fast ved for lang tids kogning. det er jo skaldyr, så de er hurtigt kogte