Chokolade ost

Chokolade ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Klaus Baltsersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Flødeost
1-2 spsk.piskefløde
40-50 g.Mørk Valrhona Manjari Chokolade eller tilsvarende med ca 60-70% kakao indhold
1 appelsin
2 tsk.sukker
 
Opskrift:
Hak Chokoladen groft og smelt den i fløden (nemt i mikroovnen).

Rasp skallen af appelsinen. Pres saften af appelsinen. Kog skal og saft, sammen med sukkeret, indtil marmeladen tykner.

Chokolademassen og appelsin marmeladen røres i flødeosten når de er let afkølede.

Pynt evt. med revet appelsinskal.

Tips:

Servér gerne på flutes, pumpernikkel eller Kiks. Osten smager godt både på morgenbrødet og ved ostebordet. Osten opbevares i køleskab, men kan også fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 7833 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu