Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Halloween knas

Halloween knas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Hovedingrediens : -

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : natasjah

Indsendt :


Halloween knas, billede 4 Halloween knas, billede 1 Halloween knas, billede 2 Halloween knas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 græskar
0.5 tsk.salt
200 g.smør
 
Opskrift:
man skærer alle græskkakernerne ud, og vasker dem.

Derefter tager man alle kernerne og spreder den ud på en bageplade hvor der selvføglig er bagepapir på. så drysser man salt på kernerne og fordeler smøren der på.

Ovnen tændes på 200 grader C. alm. ovn, putter kernerne i ovnen og så skal man bare vente på at kernerne bliver lysebrune.

Tips:

I min familie gør vi det vær eneste halloween og det smager af en blandig af popkorn og chips..


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (36 stemmer)

Opskriften er vist 64236 gange,
og udskrevet 526 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kage lover  -  2015-10-16 23:58:10
Da jeg lavede dem kom jeg lidt chilly pulver på, så lækkert

  -  2014-10-15 23:57:01
man kan os bare købe en pose kerner og riste dem på panden med lidt olie og salt så de er lækre lune når de serveres

  -  2013-10-19 16:36:31
Der er temmelig meget smør?

LIse  -  2012-11-01 14:47:55
Denne opskrift er yderst daarlig !!!! graeskar suppe og traerte er meget bedre !!! mine boerne boern vil hellere spise brokkoli end det her !!!!!!!!

Rikke  -  2011-10-17 21:54:37
Kog græskarkernerne i ca 10 minutter inden de ristes i ovnen med salt.

Monica  -  2009-10-28 15:53:56
Vi steger dem altid på panden. Det er rigtigt lækkert.

Per  -  2009-10-13 23:24:31
Var meget skeptisk over for denne opskrift, friske græskarkerner har en tør skal som jeg ikke bryder mig om, og kunne ikke rigtig se hvad smørret skulle hjælpe, men prøves skulle den. Men den blev ikke meget bedre en frygtet, smøret skal man ikke være så bange for, det meste bliver kasseret lidt som en fritureolie, men skallen på kernerne var stadig lige kedlig, vi gav dem ca. 20 minutter i ovnen. Nogen der har prøvet med bedre resultat end på billederne?

denise og katrine  -  2007-10-16 11:21:36
lyder som en rigtig god idee til en uhyggelig halloween fest mange tak

Natalie  -  2007-09-14 15:27:01
det smager mega godt...hihihi

Krizz  -  2007-01-30 18:17:43
Lyder lækket og lyder nemt

Tine  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder lækkert!

mikkel  -  0000-00-00 00:00:00
lyder fint