Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kammuslinger og rejer i filodej

Kammuslinger og rejer i filodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.kammuslinger
150 g.rejer
1 forårsløg
0.5 spsk.Thailandsk stir fry olie
0.5 spsk.fintrevet frisk ingefær
1 tsk.fintrevet limeskal
0.5 spsk.limesaft
1 spsk.tør sherry
0.5 spsk.A taste of Thai fiskekryddersauce
2 pladerfilodej
2 tsk.vand
 
 Pynt:
2 forårsløg
 


Opskrift:

Kammuslinger og rejer skæres i mindre stykker. Forårsløg hakkes fint. Olien varmes på panden. Forårsløg, ingefær,limeskal og limesaft steges 1 min. Sherry og fiskekryddersauce hældes på. Kammuslinger, rejer og fiskekryddersauce vendes i, og panden fjernes fra varmen. Filodejspladerne lægges dobbelt og deles i 12 (ca. 10 x 12 cm) firkantede stykker. Fyldet lægges med en ske midt på dejpladerne. Dejen foldes omkring fyldet til en lille pakke. Pakkerne stilles med samlingerne nedad på en bagepapir belagt bageplade. Pakkerne bages på anden øverste ribbe 5-8 min. Ved 200 grader. Kogende vand hældes over forårsløg toppene. Toppene deles i lange bånd, der bindes rundt om pakkerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 27937 gange,
og udskrevet 799 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu