Lasagne med røget laks og spinat

Lasagne med røget laks og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daytiger

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.ferskrøget laks skåret tyndt
300 g.forkogte lasagneplader
400 g.frisk spinat
 
 Hvid bechamelsauce
100 g.smør
3 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Varm smørret op, og rør det sammen med melet til en smørbolle. Hæld forsigtigt mælken i lidt af gangen, og pisk det sammen, så sovsen får en lind konsistens. Hæld et tyndt lag sovs i et ildfast fad. Herefter et lag forkogte lagsagneplader, et lag spinat og et lag laks. Slut af med den tynde sovs. Bag i en 175 grader varm ovn i ca. ½ time.

Tips:

Servér med grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 22103 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mette  -  2011-08-18 15:18:07
Smager virkelig dejligt, når man lige putter salt i bechamelsaucen.. Ellers er det en rigtig flad smag!