Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Alfajores Santafecinos (Argentinske små medaljer)

Alfajores Santafecinos (Argentinske små medaljer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
3 æggeblommer
1 tsk.smeltet smør
125 g.florsukker
1.25 dl.Piskefløde
2.5 dl.natilas piuranas (karamelcreme)
 
 natilas piuranas (karamelcreme)
 
4 dl.Skummetmælkspulver
7 dl.frisk mælk
0.5 tsk.natron
2.5 dl.Puddersukker
0.5 dl.Vand
 
Opskrift:
Kom mel og salt i en skål. Bland æggeblommer og smørret i og ælt det til en dej, der kan trilles til en kugle. Lad dejen hvile koldt i 10 minutter.

Dejen rulles tyndt ud. Stik runde kager ud på ca. 5 cm. Med en kolonneform eller et glas. Ælt resterne samme og rul dejen ud igen. Kom kagerne på en smurt plade og bag dem ved 200 grader C i 7-8 minutter. Læg dem til afkøling på en bagerist.

Sigt evt. florsukker og rør lidt af fløden i ad gangen, til glasuren er tyktflydende. Stryg glasuren på halvdelen af kagerne og lad dem tørre.

Læg et lag af karamelcremen mellem medaljebundene.


Natilas piuranas (karamelcreme) Varm skummetmælkspulver og den friske mælk op sammen med natronen. Når det når kogepunktet, fjernes gryden fra varmen.

Bland sukker og vand i en anden gryde og varm det op under omrøring, til sukkeret er smeltet. Bland det i den varme mælk og kog blandingen ved meget svag varme ca 1 time og 15 minutter. Rør i det nu og da. Det bliver nærmest ravfarvet og tyktflydende. Kog det ikke for længe, så bliver det grynet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19277 gange,
og udskrevet 223 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu