Dorthes gammeldaws klatkager

Dorthes gammeldaws klatkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : eskild

Indsendt :


Dorthes gammeldaws klatkager, billede 4 Dorthes gammeldaws klatkager, billede 1 Dorthes gammeldaws klatkager, billede 2 Dorthes gammeldaws klatkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.risengrød
3 spsk.sukker
2 æg
3 spsk.hvedemel
3 tsk.vanillesukker
2 tsk.natron
 
 mælk
 
 Stegning:
 margarine eller rapsolie
 
Opskrift:
Alt undtaget mælken blandes, mælken tilsættes lidt efter lidt så det får en konsistens som en lidt fast havregrød.

Steges på panden ved jævn varme så de bliver gyldne,sættes på panden med et par spiseskeer.

serveres med sukker/og syltetøj.

Tips:

gode at gemme i et par dage.Nemme at varme på et ildfast fad med staniol over.Eller varmes i micro-ovn


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 35693 gange,
og udskrevet 1508 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu