Hak det pillede løg fint og skær den rensede peberfrugt i små terninger. Svits grøntsagerne i 1 spsk. smør med karry og drys lidt paprika, salt og peber på. Rør sennep sammen med piskefløde og tomatpuré, rør det i grøntsagerne og kog det et par minutter for svag varme. Vend rejerne i, men lad dem ikke koge. Drys retten med friskklippet persille og server med kogte ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10921 gange, og udskrevet 239 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider