Mors Flæskpandekage

Mors Flæskpandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hosta

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
5 æggeblommer
5 strøgne spsk. hvedemel
1 dl.mælk
0.5 tsk.salt
5 stiftpiskede æggehvider
8 skiver stribet flæsk
 strøsukker
 
Opskrift:
Steg flæskeskiverne på en pande. Lad noget af fedtet være tilbage i panden til at bage pandekagen i. Læg flæsket pænt rundt i en vifte på panden. Rør æggeblommerne med melet. tilsæt mælk og salt. Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i æggemassen.Hæld det hele over flæsket og jævn det ud. Når pandekagen er gylden og pæn, skal den vendes på et låg og bages på den anden side.

Tips:

Vi er opvokset med strøsukker på denne pandekage.


karakterer:
Opskriften er vist 10961 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu