Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kammuslinger i egen skal

Kammuslinger i egen skal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 lidt smør
250 g.champignoner
3-4 spsk.finthakket løg
 lidt stødt muskat
 salt
 peber
1 dl.hvidvin
300 g.optøede kammuslinger
2 tsk.hvedemel
1-1.5 dl.piskefløde
 skaller (af dej)
 rasp
 


Opskrift:

Kog løgene møre i smørret. Når de er klare tilsættes skivede champignoner sammen med muslinger og vin. Muslingerne koges ganske svagt i vinen i ca. 5 minutter. Muslinger og svampe tages op med en hulske og fordeles i skaller, små portionstærteforme eller lign.

Væden koges ind, til den er tyk. Fløde og mel røres sammen og hældes ned til muslingesaften, og saucen koges sammen. Den smages til med krydderierne og fordeles over muslingerne, og skallerne stilles koldt, indtil de skal i ovnen.

Skallerne drysses med rasp og stilles i en 225 grader C varm ovn i ca. 10 minutter og serveres direkte fra ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19780 gange,
og udskrevet 721 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2016-03-12 08:38:44
Jeg bruger rigtige store muslingeskaller.


Ditte  -  2010-03-04 08:57:33
Hvilke skaller er det man skal bruge, nogen man bager selv, i så fald efter hvilken opskrift?? Det lyder som en utrolig lækker opskrift..