Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskeret med torsk

Fiskeret med torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :


Fiskeret med torsk, billede 4 Fiskeret med torsk, billede 1 Fiskeret med torsk, billede 2 Fiskeret med torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
600 gram Torskefilet uden skind
   
4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Rucola, salat
   
Opskrift:
Bacon skæres i strimler som steges sprøde på en tør pande, lægges på fedtsugende papir.

Brun fisken på begge sider og læg den i et ovnfast fad.

Grønsagerne snittes i passende stykker som svitses på panden, tilsæt vand, bouillonterning og fløde, kog op og hæld over fisk. Drys til slut med den sprøde bacon.

Fadet sættes i en 200 grader C varm ovn i 10-15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 57141 gange,
og udskrevet 1104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12071 (2874 kcal)
KJ pr. Pers. 3017 (718 kcal)
Vægt ialt 1980 gram
Vægt pr. Pers. 495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 609 KJ (145 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conni  -  2016-08-03 12:33:56
Lækker,smagfuld og nem ret.

Sheila8  -  2016-08-01 09:15:49
Fin ret, dog ret flydende.