Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Daim Bannan kage

Daim Bannan kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Drasi

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.Smør
3 Æg
300 g.Sukker
2 dl.Mælk
300 g.hvedemel
3 tsk.Bagepulver
3.5 bananer
6 D`aim 2 pack
80 g.Mandler, smuttede
100 g.kokosmel
100 g.kakaopulver
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 175 c. Elpisk æggene i en skål til de er luftige. Tilsæt sukker,smør og mælk lid af gangen. Pisk det til en masse der er tyk. Mos bananerne og i dejen. Skræl det underste lag af daimen af. (læg det underste lag til side ikke i dejen. Hak bunden af Daimen i små stykker. Bland nu de små stykker i dejen. rør melen,kakaopulveren,og kokosmelen langsomt i. Smut nu mandlerne, skralden smides ud. Hak mandlerne. put dem i skælen sammen med bagepulveret Kom dejen i formen, i midten af ovnen. ................................ Chokoladen fra daimen smeltes. Tilsæt ekstra chokolade, mørk, lys alt efter behov Put nu chokoladeglasuren på kagen. ....................................... og så har du et stykker Daim Bannan kage


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 13769 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-10-12 14:34:04
Findes også som en anden opskrift her på alletiderskogebog!;)

Karina  -  2008-09-14 13:55:49
Skøn kage. Vi vandt for bedste smag i børnehavens kagekonkurrence:-) Vi halverede fedtstoffet og droppede det der med at smelte chokoladen fra Daimen. vi kom bare det hele i og gav den lidt glasur på toppen. Den holder sig også fint til efterfølgende dag. Men læs opskriften igennem nogle gange. Den er lidt volapyk et par steder.

RIkke og Mikala  -  2008-06-12 11:17:18
dejen smager super godt (og det håber vi også kagen gør), men vi kunne godt bruge en bagetid.