Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gulerodssuppe II

Gulerodssuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :



Ingredienser:
650 g.gulerødder
50 g.melet kartoffel
5 dl.vand
1 grøntsagsbouillonterning
80 g.flødeost (f.eks. Philadelphia)
 Frisk persille
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Gulerødder og kartoffel skrælles. Kartoffel og halvdelen af gulerødderne skæres i mindre stykker og sættes over kog i vandet tilsat bouillonterningen. Koges i ca. 20 min. til grøntsagerne er godt møre.

Når vandet og grøntsagerne er kølet lidt af, blendes det sammen, og hældes derefter tilbage i gryden.

De resterende gulerødder skæres i tynde skiver og puttes i suppen. Suppen koges op og koger indtil gulerødderne er møre (men stadig lidt sprøde).

Flødeosten puttes i og der røres, indtil den er smeltet. Suppen må ikke koge. Friskhakket persille kommes i og der smages til med salt og peber.

Tips:

Serveres med groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 24192 gange,
og udskrevet 497 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu