flødeost (f.eks. Philadelphia)80 g. flødeost (f.eks. Philadelphia)
Frisk persille Frisk persille
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Gulerødder og kartoffel skrælles. Kartoffel og halvdelen af gulerødderne skæres i mindre stykker og sættes over kog i vandet tilsat bouillonterningen. Koges i ca. 20 min. til grøntsagerne er godt møre.
Når vandet og grøntsagerne er kølet lidt af, blendes det sammen, og hældes derefter tilbage i gryden.
De resterende gulerødder skæres i tynde skiver og puttes i suppen. Suppen koges op og koger indtil gulerødderne er møre (men stadig lidt sprøde).
Flødeosten puttes i og der røres, indtil den er smeltet. Suppen må ikke koge. Friskhakket persille kommes i og der smages til med salt og peber.
Tips:
Serveres med groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24360 gange, og udskrevet 503 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider