Humitas (majspure med grøn peber og ost)

Humitas (majspure med grøn peber og ost), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Majs

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.friske majskorn (ca. 8 majskolber eller 1 l. frosne majs)
0.75 dl.Mælk
2 æg
2 tsk.sød paprika
0.5 tsk.salt
 sort peber
3 spsk.Smør
1.25 dl.Grofthakket porre
0.5 dl.Grofthakket grøn peber
 
Opskrift:
Skrab majsene af kolberne med en lille skarp kniv. Kom dem og mælken i en blender og purer dem. Tilsæt yderligere æg, paprika, salt og peber og blend det, til alt er blandet.

Majsen kan også males gennem en grønsagskværn eller kødmaskine og derefter tilsættes mælk, æg, paprika, salt og peber.

Smelt smørret og kom porre og den grønne peber i. Svits det, til grønsagerne er bløde, men ikke brune. Hæld majsblandingen i og lad det småkoge 5-7 minutter, til det er lidt jævnt.

Kom den revne ost i, og lige så snart den er smeltet, fjernes gryden fra varmen. Pureen serveres til kødretter.

Tips:

Majspureen kan pakkes ind i majsblade og dampes på samme måde som tamales. Retten heder da humitas en chala.





karakterer:
Opskriften er vist 12633 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu