Rieslingsuppe

Rieslingsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.skalotteløg
50 g.porrer
2 dl.tør riesling (hvidvin)
2 dl.fjerkræ- eller grønsagsfond
2 dl.fløde
2 spsk.hvedemel
 purløg
 salt
 peber (fra kværn)
 muskat
 
 Croutons:
 skær 4 skiver toastbrød uden skorpe i terninger
 
Opskrift:
Dagen i forvejen Rist toastbrødterningerne i (klart) smør – læg dem på et stykke køkkenrulle.

Skyl og rens grøntsagerne Svits dem med 1 spiseskefuld smør og tilsæt mel Tilsæt 1 dl vin og fonden lad det koge roligt i 40 minutter, blend, og lad det løbe gennem en si. Tilsæt fløde og lad det endnu engang koge op.

Smag til med krydderierne Tilsæt de sidste 100 ml vin

fordel croutoner og snittede løg over suppen


karakterer:
Opskriften er vist 7362 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Martin Bjarklev  -  2017-03-31 12:17:28
...snittede løg? Nah, mon ikke der er tale om en smutter i oversættelsen. Schnittlauch = Purløg.