Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsecarpaccio

Strudsecarpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.strudsefilet
150 g.parmesanost
4 spsk.limesaft
 olivenolie
 evt. lidt trøffelolie
 evt. fintsnittet trøffel
 blandet salat
 salt
 friskkværnet peber


Opskrift:

Stil kødet koldt et par timer og skær det meget tyndt ud med en skarp kniv. Læg skiverne på udrullet plastfilm og bank dem let til 1-2 mm. tykkelse. Drys med salt og peber, dryp med olivenolie og lad kødet marinere 10 min.

Anret det på portionstallerkener med blandet salat, dryp med limesaft og læg fine snitter af parmesan over.

Garner evt. med tynde skiver trøffel eller dryp med lidt trøffelolie.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6131 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu